Arval Background

Hoe werkt het?

Content

Kies de auto die bij je past

Het is belangrijk dat je een auto vindt die bij je past, maar hoe vind je deze auto? Wij kunnen je hiermee helpen. Doe de Keuzehulp op onze website. Door het beantwoorden van een aantal vragen geven wij een passend advies, zodat jij altijd in de juiste auto stapt. Je kan ook kijken bij ons aanbod, hier zie je ook de auto’s die wij op voorraad hebben. Je kan al in twee weken een nieuwe auto rijden! Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met privatelease@arval.nl. Geef je wensen door en wij maken een passende offerte!

Een alles-in-één oplossing

Wij bieden een alles-in-één oplossing. Geen kleine lettertjes en eerlijke voorwaarden. Bij een privatelease-contract nemen wij alle zorgen uit handen en hoef jij je nergens meer druk over te maken. In een privatelease-contract zit altijd:

  • verzekering (WA & casco)
  • wegenbelasting
  • banden
  • reparatie & onderhoud
  • afschrijving
  • haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie

Het enige wat je nog hoeft te doen, is tanken ;-)

procesHet proces

Je hebt de auto gevonden waarin je wilt rijden. De volgende stap is een account aanmaken. Zodra je dit hebt gedaan kom je in onze digitale checkout. Hier moet je een aantal stappen doorlopen.

1) Invullen van persoonlijke en financiële gegevens. Deze gegevens zijn nodig voor de automatische kredietcheck. Deze check is om te kijken of het contract past binnen jouw financiële situatie. 

 

2) Na deze check wordt er gevraagd een aantal documenten te uploaden bij onze partner EDR Credit Service ter controle.

3) Het digitaal ondertekenen van je contract.

 

 

4) KYC-proces: dit is een verplichte controle die elke financiële instelling moet doen voordat zij een product of dienst kunnen leveren.

rijden maarRijden maar

Je contract is ondertekend en alle controles zijn gedaan. Hier krijg je een bevestiging van en dan gaan de 14 dagen bedenktijd in. Na de 14 dagen bedenktijd kunnen wij jouw auto gaan bestellen of klaarmaken voor aflevering. Zodra de auto gereed is, maken wij een afspraak om de auto af te leveren. Dit kan bij een dealer, maar ook bij jou thuis. Wel zo makkelijk!