Arval Background

Het verhaal van Marloes

Content
Ik had nooit problemen met mijn Twingie, tot de bodemplaat ging roesten

13x besteArval is al 13 keer op rij door een jury van wagenparkbeheerders uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland.  Alle reden om onder onze klanten op zoek te gaan naar de 13 leukste verhalen... En dat leverde mooie verhalen op! Lees het verhaal van Marloes.

het verhaal van marloes 1

Mijn auto toen

"Staat nu als reclamebord in een weiland"

Zo’n 12 jaar geleden kocht ik mijn eerste eigen auto. Daarvoor fietste ik naar mijn werk en had geen eigen auto nodig, maar toen ik in Beverwijk ging werken kwam daar verandering in. Ik zocht naar een klein, goedkoop autootje. Het werd een hele lieve, goudkleurige Renault Twingo. Wat had ik er geluk mee, want hij was van een oud omaatje geweest (echt!) en er stonden nauwelijks kilometers op de teller. Toen we naar de auto gingen kijken, bleek er ook nog eens een schuifdakje in te zitten. Ik was meteen verkocht.

 

Ik heb nooit problemen gehad met mijn Twingie. Mensen zeggen vaak dat Franse auto’s roesten, maar de Twingo hebben ze in vloeistof gedompeld, waardoor dat met dit model niet snel gebeurt. De bodemplaat nemen ze hier echter niet in mee, dus die is toch gaan roesten. Na acht jaar was de bodemplaat bijna weg en kwam ze niet meer door de APK. Uiteindelijk heb ik hierdoor toch afscheid van haar moeten nemen.

 

Ik heb zulke fijne herinneringen aan die eerste auto en mis haar nog steeds. Wat wel grappig is: Twingie dient tegenwoordig als reclamebord. Ze staat nu langs de weg in een weiland in Wormerveer. Ik rijd er nog regelmatig langs.

het verhaal van marloes 2

Mijn auto nu

"Een nieuwe auto rijden, zonder grote investering!"

Na de Twingo heb ik nog een tijdje in een C1 gereden, maar daar had ik al heel snel problemen mee. Na een jaar was ik al het onderhoud zo zat en ben ik gaan kijken naar private lease mogelijkheden. Het lekkere daarvan is dat je in een nieuwe auto kunt rijden, zonder een grote investering te doen. Ook over het onderhoud hoef ik mij geen zorgen te maken. Nu weet ik vier jaar lang precies wat ik ga betalen en dat vind ik heel fijn.

 

Ik kende Arval al van zakelijk lease, want ik beheer ook het wagenpark bij Patina. Die auto’s leasen we ook allemaal bij Arval. Die samenwerking heb ik altijd als heel prettig ervaren. Na wat rondkijken vond ik een goede deal bij Arval. Nu lease ik sinds maart een Kia Picanto. Ik rijd heel graag auto, zelfs liever dan mijn partner. De snelheid en de techniek, heerlijk! Ik zou mezelf wel typeren als een sportieve autorijder, maar ik kies vaak voor een kleinere auto, zodat ik niet te hard kan rijden. Met een sportief model ben ik veel te bang voor bekeuringen.

Tips van Marloes

Wij vinden een passende auto belangrijk

In een auto breng je ongemerkt veel tijd door, daarom vinden wij het belangrijk dat je in een auto rijdt die volledig bij je past. Om je hierbij te helpen hebben wij de Keuzehulp ontwikkeld. Door middel van een paar korte vragen vinden de geschikte auto voor jou!

Probeer het nu ►