Ledenvoordeel FNV

Content

Tot wel € 3.000,- korting

Profiteer als FNV-lid van een korting tot € 50,- per maand op geselecteerde private leasemodellen. Het totale voordeel kan oplopen tot wel € 3.000,-. Wacht niet te lang, want de tijdelijke aanbieding met geselecteerde actiemodellen loopt t/m 18 oktober 2020 en er geldt OP = OP! 

Passen de actiemodellen niet bij jou? Als FNV-lid ontvang je de eerste maand gratis op het reguliere Arval private lease aanbod.

 

€4.000 subsidie voor elektrische auto's

Voor elektrische auto's is er een nieuwe aanschafsubsidie van €4.000. Wanneer je een Private Lease contract van minimaal 4 jaar afsluit ontvang je 4 jaar lang maandelijks €83.33 subsidie. Omdat je de maandelijkse subsidie 4 jaar lang ontvangt raden we aan te kiezen voor een looptijd van 48 maanden.

Subsidie aanvragen

De subsidie vraag je aan op de online portal van het RVO. De subsidiepot voor 2020 is helaas leeg omdat de subsidieregeling erg populair is. Subsidie aanvragen en op korte termijn een elektrische auto rijden is nog steeds mogelijk. De subsidieaanvraag zal dan worden doorgeschoven naar 2021. Na de goedkeuring van de subsidieaanvraag ontvang je maandelijks €83.33 subsidie. Het moment dat je de auto gaat rijden is de ingangsdatum van de subsidie. Ligt deze datum in 2020? Dan krijg je met terugwerkende kracht in 1 keer de voorgaande maandelijkse subsidie uitbetaald. Wanneer ook het budget van 2021 op is zal je subsidieaanvraag doorgeschoven worden naar 2022. Ook in dat geval krijg je in 2022 de subsidie met terugwerkende kracht. Hou er in dat geval wel rekening mee dat je in 2021 nog geen maandelijkse subsidie op je bankrekening ontvangt. 

Bestel nu! 

De elektrische actie auto's zijn snel leverbaar, maar de voorraad is beperkt. Daarnaast is de kans op maandelijkse subsidie in 2021 groter wanneer je de subsidieaanvraag zo snel mogelijk doet. Meer informatie over de subsidieregeling en het aanvragen van de subsidie vind je hier

Niet gevonden wat je zoekt?

Liever een actiemodel in een andere kleur? Of wil je opties toevoegen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Je vindt hier onze contactgegevens. 

Liever een andere auto? Als FNV-lid ontvang je de eerste maand gratis op het reguliere Arval private lease aanbod. Keuze genoeg, het aanbod bestaat uit meer dan 60 modellen. 

Je vindt hier ons aanbod.

Waarom kies je voor Arval private lease?

 • 14x de beste leasemaatschappij: door goede service en een eerlijk product
   
 • De beste voorwaarden: zoals een volle tank bij aflevering
   
 • Haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie: zo hoef je niet meer naar de garage 
   
 • Standaard lage eigen bijdrage: slechts € 225,- 
   
 • Geen schadevrije jaren nodig: wij rekenen geen toeslag bij een beperkt aantal schadevrije jaren 

Arval is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen. Je bent hiermee verzekerd van transparante voorwaarden en een duidelijk leasecontract. Meer informatie over het keurmerk vind je op www.keurmerkprivatelease.nl

Logo Keurmerk