Arval Background

Stickerkorting

Content

Bij Arval bieden wij jou de optie om te kiezen voor stickerkorting, wat inhoudt dat jouw auto wordt beplakt met stickers van Arval. Als je voor deze optie kiest ontvang je 10,- korting op het lease bedrag dat je maandelijks betaald. Benieuwd naar hoe jouw auto eruit komt te zien met deze stickerkorting? Bekijk hieronder de auto's.

Hoe komt mijn auto eruit te zien?

Overweeg jij om te kiezen voor de optie stickerkorting en speelt het uiterlijk van de auto een grote rol in jouw afweging? Hier zie je hoe groot de bestickering is en hoe jouw auto eruit komt te zien.

De auto wordt aan de zijkanten en aan de achterkant bestickerd met het logo van Arval. De zijkanten worden voorzien van een horizontale groene streep met het logo. De achterkant van de auto wordt beplakt met kleine stickers van Arval

Ben jij er na het zien van deze foto's van overuigd dat stickerkorting een optie voor jou is? Geef dan tijdens het samenstellen van jouw auto aan dat je gebruik wilt maken van de stickerkorting. De stickerkorting is te vinden in stap 3 bij het selecteren van extra diensten.