Arval Background

Waarom kies je voor Arval?

Content

Ga direct naar: DE VOORDELEN || 13x BESTE LEASEMAATSCHAPPIJ || MY ARVAL

Private Lease is de grote trend. Met een leaseauto weet je precies wat je per maand kwijt bent voor een auto. Geen omkijken naar wegenbelasting, onderhoud of verzekeringen. Vanaf € 199 rij je al in een gloednieuwe auto! En het mooie van Arval is dat je er niet lang op hoeft te wachten: wij hebben namelijk altijd een mooie voorraadauto. Je kunt dus direct wegrijden.

Haal- en brengservice

Is je leaseauto toe aan onderhoud, een reparatie of apk-keuring? Dan komen wij de leaseauto ophalen op een door jou gewenste locatie en tijdstip. Wij laten de werkzaamheden op dezelfde dag uitvoeren en brengen de auto in topconditie terug. Een bijkomend voordeel is dat wanneer je een afspraak plant op een dag dat je de auto niet nodig hebt, je ook geen gebruik hoeft te maken van een vervangende auto. Zo bespaar je tijd én kosten.

Geen waarborgsom

Voordat je het leasecontract afsluit doorloop je een kredietwaardigheidstoets. Wij controleren of het leasecontract past binnen jouw financiële situatie. Is alles goed? Dan ontvang je direct het leasecontract. Deze check vinden wij meer dan genoeg. Een waarborgsom is daarom niet nodig.

Arval neemt alle zorgen omtrent een auto uit handen, ideaal! Jim, Tilburg

Geen schadevrije jaren nodig

Bij andere leasemaatschappijen is je leaseprijs vaak afhankelijk van het aantal schadevrije jaren dat je meebrengt. De leaseprijs gaat daardoor vaak nog omhoog. Bij Arval heb je geen schadevrije jaren nodig en kun je echt rijden voor die lage actieprijs!

Keurmerk Private Lease

Arval is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen. Je bent hiermee verzekerd van transparante voorwaarden en een duidelijk leasecontract. Meer informatie over het keurmerk vind je op www.keurmerkprivatelease.nl.